MODELLEN MET KORT HAAR 2013 LEUKE KAPSELS

VAN LANG HAAR NAAR KORT HAAR 2013: Woelige lagen in een handomdraai een indruk te krijgen van het volume, de verbreding van de gelaat. Houd uw lokken hoog opgetrokken, zacht en losjes swished aan de zijkant, in het midden en met een beetje poef als ofwel manier waarop je ziet er prachtig uit. Gezond, heeft gloeiende haar geweest en zal altijd worden bewonderd door iedereen vanwege haar schoonheid en fantastische houding zoals alleen gezond haar kan eenvoudig worden ingericht naar wens. Touw vlechten, Franse kant vlechten en eenvoudige gevlochten staartjes ziet er geweldig uit en kunnen direct transformeren uw look. Als je om je fysieke verschijning, is het essentieel om te kiezen van een kapsel dat uw gezichtsvorm past perfect en helpt om uw beste gelaatstrekken, terwijl het verbergen uw gebreken.


BRUIDSKAPSELS KORT HAAR 2013

Deze Hollywood diva’s er in geslaagd het instellen van de perfecte blauwdruk over hoe je een chique midi bob kapsels dragen in ontelbare manieren. Wees niet bang om deze trend durven als de natte look maakt het eindresultaat zoek nog specialer en edgier. Krultangen zal u helpen correct ongedaan uw haar en het bereiken van grote sluizen. Fashion kritieken zijn iedereen te kijken, dus het kiezen van de juiste jurk, het juiste kapsel en de juiste sieraden is absoluut noodzakelijk. Neem vervolgens een haar sectie en wikkel het rond de basis van de pony’s.


LEUKE KAPSELS VOOR KORT HAAR 2013

Voor een mid-dag lift, wrijf wat van je vingers en handpalmen, dan moeten gelden voor de wortels en gekraak. Echter, de beste ding over kort haar is dat het ook kan zijn uber-coole en glam (Oscar de la Renta, Hermes). Beroemd van haar natuurlijke en minimalistische look, zal Kate Middleton hebben de kans om haar stralende schoonheid knipperen met een chique bruiloft downdo. Van kaak-lengte bezuinigingen op schouderlengte midis alles mag, zo aan te passen de midi aan uw sprankelende persoonlijkheid aan te passen. Bedek je haar met een handdoek en laat de behandeling op gedurende 1 uur.


VAN KORT NAAR LANG HAAR 2013: Kijk voor de onderliggende warmte voor een lustruous gloed bij het kiezen van kleuren dit seizoen. dat kan veranderen en upgrade je look binnen enkele seconden. Dit soort kapsels kan ziet er prachtig uit op alle gezichtsvormen. Zachte afgestudeerd lagen hebben een grote afslankend effect op het gezicht en piekerige uiteinden kan echt brengen de beste eigenschappen van een rond gezicht. Zorg ervoor dat niet te overboord te gaan met curling en zich concentreren op bovenste lagen en degenen rond het gezicht.

0 comments:

Post a Comment